6 simpele keto proof snacks

6 simpele keto proof snacks die je waarschijnlijk tenminste voor een deel toch al in je keuken hebt. Op deze manier zie je dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn een tussendoortje te vinden dat prima past in je keto dieet.

6 simpele keto snacks, pecannoten

Pecan noten

Behalve dat deze noot hoog in vet- en eiwitgehalte staat, zijn ze ook een goede bron van magnesium, die je immuunsysteem en de gezondheid van de botten ondersteunt en ontstekingen vermindert. Geniet gewoon van een handvol pecans.

6 simpele keto snacks, avocado

Een halve avocado

Avocado’s zijn uitstekende bronnen van enkelvoudig onverzadigde vetten, die helpen het risico op hartaandoeningen en beroertes te verlagen omdat ze je slechte cholesterolgehalte verlagen. Beetje olijfolie en citroensap erover en je kunt de avocado zo eten.

plakjes vlees met kaas

Rollups van vlees en kaas

Heb je vleeswaren? Dan moet dit een makkie zijn. Neem bijvoorbeeld een plakje kalkoenfilet, plakje kaas erin eventueel bestrijken met wat mosterd als je wat meer “bite” wilt. Makkelijk te maken en absoluut ultra-low-carb.

A. Scholtens
Keto Smakelijk
Keto gids voor beginners. Handige gids met interessante wetenswaardigheden, weekplannen, makkelijk te bereiden recepten, boodschappenlijst met kostenindicatie en een aparte boodschappenlijst voor mensen met een kleinere beurs
€24,95 Paperback
6 simpele keto proof snacks, charcuterie

Charcuterie

Je kunt een bord charcuterie samenstellen van alle plakjes vleeswaren die je in je koelkast hebt liggen. Dit hoeft niet een van die mooie displays te zijn die je in een restaurant zou vinden, houd het simpel en geniet ervan.

Olijven

Olijven

Helemaal geen voorbereiding is een schaaltje met olijven. Voorzien van gezonde enkelvoudig onverzadigde vetten, boordevol antioxidanten en bevatten ze weinig calorieën en koolhydraten. Houd er echter wel rekening mee dat olijven veel natrium kunnen bevatten.

6 simpele keto proof snacks, hardgekookte eieren

Hard gekookte eieren

Eieren zijn rijk aan goede vetten (zolang je de dooier niet overslaat!) en een solide bron van hoogwaardige eiwitten: elk ei bevat 5 gram (g) vet, 6 g eiwit en 0 g koolhydraten. Bewaar verschillende hardgekookte eieren in je koelkast, zodat je er gemakkelijk één kunt pakken als je een voedzaam tussendoortje nodig hebt.

Met deze 6 simpele keto proof snacks maak je je dieet nog makkelijker vol te houden. Er gaan een hoop verhalen over keto rond op social media. Lees Mythes over het Keto dieet waar je niet in moet geloven

FAQ en ervaringen over keto dieet

Vragen over keto dieet of low carb dieet? Kijk bij FAQ en ervaringen over keto dieet of stel de vraag via “Reactie plaatsen” onder aan deze pagina.

Bestel gratis “Keto Recepten In 10 minuten bereid”.

Klik op de afbeelding om naar de bestelpagina te gaan.

Wat weet jij van het keto dieet? Doe de quiz!

Welk0m bij Wat weet jij van keto?

Wat is het keto dieet?

Wat is de aanbevolen vet-eiwit-koolhydraatverhouding voor het keto dieet?

Wat is ketose?

Wat is een zekere indicator dat je in ketose bent?

Wat zijn mogelijke gezondheidsrisico's van het keto dieet?

Wat is diabetische ketoacidose?

Welke van deze voedingsmiddelen kun je eten tijdens het keto dieet?

Wie moet het keto dieet vermijden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *